Soorten - Sahara Kempische Mosterd

Ga naar de inhoud
Sahara Kempische Mosterd - Soorten

Kempische Mosterd, dé smaakmaker in uw keuken
Er bestaan verschillende soorten mosterdzaden: de witte of gele mosterd (Sinapis alba), de zwarte mosterd (Brassica nigra)  en de bruine of Sareptamosterd (Brassica juncea). Door mosterd te bereiden met verschillende mosterdzaden en met verschillende toevoegingen zoals honing, kruiden en specerijen, kan oneindig gevarieerd worden. Hierdoor is onze Kempische mosterd een culinaire smaakmaker voor al uw sauzen en bereidingen.
Sahara Kempische Mosterd staat voor kwaliteit en streekgebondenheid.

Mosterd 'Classic'
Deze middelscherpe mosterd met kruiden en specerijen vermengd, geeft een extra dimensie aan al uw sauzen en bereidingen. Hij smaakt zeer pikant en past goed bij gebraden of gegrild vlees, vis, gevogelte en fondue - een écht Kempisch genot!

Honingmosterd
Deze honingmosterd is een middelscherpe, zoete mosterd met kruiden en specerijen vermengd. Hij geeft saladedressings een voller aroma en smaakt heerlijk bij kaas, vis, kippenvlees en eiergerechten.

Currymosterd
Deze middelscherpe mosterd met currykruiden vermengd, is bijzonder geschikt voor het bestrijken van vis, wit vlees en gevogelte.

Sahara mosterdzaad


Contacteer ons

Productie
Sahara Kempische Mosterd

Sint Hubertuslaan 14

2490   Balen


T 0471 039 425

E luc@sahara-kempischemosterd.be

W www.sahara-kempischemosterd.be


Volg ons via

https://plus.google.com/+Sahara-kempischemosterdBe/posts
Terug naar de inhoud