Mosterd - Sahara Kempische Mosterd

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Sahara Kempische Mosterd - 100% natuurlijk!

Wat is mosterd?
Mosterd is al eeuwenlang een favoriete kruiderij. De mosterdbereiding stamt reeds uit de tijd van de oude Grieken en de Romeinen. Het recept is sindsdien nauwelijks veranderd: de mosterdzaadjes worden vermalen en met water, azijn en smaakstoffen tot een pasta vermengd.

Sahara Kempische Mosterd, 100% natuurlijk
Bij onze productie van de Sahara Kempische Mosterd stellen wij hoge kwaliteitseisen en streven wij naar een zo gezond mogelijk product:

  • onze Kempische mosterd bevat geen toevoeging van kleur- en bewaarmiddelen;

  • we werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige grondstoffen;

  • we hebben van alle verwerkte grondstoffen een productspecificatie, zodat de herkomst en de kwaliteit te allen tijde te traceren is.


Mosterd en bewaartemperatuur
De karakteristieke smaak en scherpte van de mosterd zit in de mosterdolie, die vrijkomt tijdens het productieproces. Omdat de stof allyl, die in de mosterdolie zit, onderhevig is aan de bewaartermijn en de omgevingstemperatuur, verliest mosterd na verloop van tijd zijn scherpte.
Daarom onze tip: bewaar de mosterd altijd in de koelkast!

Sahara Kempische Mosterd staat voor kwaliteit en streekgebondenheid!

Mosterdmakers
Kempische mosterdmaker Luc Geukens


Contacteer ons

  Inschrijving nieuwsbrief

Volg ons via

https://plus.google.com/+Sahara-kempischemosterdBe/posts

Productie
Sahara Kempische Mosterd

Sint Hubertuslaan 14

2490   Balen


T 0471 039 425

E luc@sahara-kempischemosterd.be

W www.sahara-kempischemosterd.be


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu